fbpx
Valturska 78/1, Pula, Hrvatska
+385 52 637 000
prodaja@gtnet.hr

Telefonija

Gradski Telekom :: Prvi lokalni telekom u Istri

Virtualna telefonska centrala

vPBX (virtualna telefonska centrala) zamjenjuje klasične telefonske centrale. Smanjuješ troškove održavanja i povećavaš dostupnost svoje korisničke podrške klijentima. Dodatna pogodnost je Entreprise centrala čije su ti funkcionalnosti dostupne za vrlo malu mjesečnu naknadu. Najvažnije od njih navodimo u nastavku.

vPBX centrala bazirana je na standarnim SIP i IAX2 protokolima, što znači da se može koristiti na modelima raznovrsnih proizvođača. Na centralu je moguće postaviti jedan ili više fiksnih ili 0800 telefonskih brojeva, te koristiti usluge inozemnih DID (Direct Inward Dialing) brojeva kojima se koriste tvrtke s potrebom intenzivnog komuniciranja s određenim državama u svijetu.

NARUČI ODMAH

Zašto tvojoj tvrtci treba vPBX centrala?

Preusmjeravanje poziva

Usmjerenje na osnovu broja pozivatelja, pozvanog broja i radnog vremena ureda samo su neke od mogućnosti kad su u pitanju i dolazni i odlazni pozivi. 

Blind i attended transfer

Aktivan poziv na jednom uređaju može se prebaciti na drugi uređaj na dva načina:
blind (direktno preusmjeravanje)
attended (preusmjeravanje nakon potvrde primatelja poziva).

Glazba za vrijeme čekanja

Prilikom čekanja na prebacivanje poziva, sugovorniku će se aktivirati glazba. Osim glazbe u mp3 formatu moguće je aktvirati i Internet radio.

IVR – kreiranje
glasovnog menija

Napredna funkcija omogućuje kreiranje glasovnih menija (pritisni 1 za jednu opciju, 2 za drugu) koju možeš postaviti prilikom javljanja na glavni broj svoje tvrtke i mijenjati ovisno o radnom vremenu.

Govorna pošta

Svaki registrirani korisnik odnosno uređaj dobiva svoj pretinac govorne pošte. U slučajevima kada se ne uspiješ javiti na poziv i nije uključeno preusmjerenje, poziv odlazi u govornu poštu, koju kasnije možeš preslušati.

Prijam faksa na računalu

Ova mogućnost olakšat će ti spremanje primljenih faks poruka. Troši manje papira i printaj samo kada trebaš – šalji dokumente e-mailom ili ih arhiviraj, bez potrebe za skeniranjem.

Upravljanje vremenom

Nekoliko modula centrale mogu se prilagoditi ovisno o radnom vremenu tvrtke. Primjerice, za radnog vremena poziv preusmjeriš na IVR, a nakon zatvaranja na dežurni mobitel ili u govornu poštu.

Grupe za prijam poziva

Za tvrtke s više odjela, funkcija odvajanja internih telefona u grupe s posebnim dolaznim brojem pokazala se višestruko korisnom. Pozive po potrebi možeš pomoću IVR-a preusmjeriti i na 2 ili više različitih službi.

Call pick-up

Pick-up grupe služe za preuzimanje poziva s drugog internog telefona. Npr. ako kolega ili kolegica ode na marendu i zazvoni im telefon, poziv možeš preuzeti bez da ustaješ od stola.

Odaberi vPBX paket po svojoj mjeri

Ovisno o svojim željama, možeš odabrati unaprijed definirane konfiguracije.
Ukoliko imaš posebne potrebe, javi nam se da pronađemo najbolje rješenje za tebe.

vPBX basic

19,84€

mjesečno
za 2-99 korisnika

  • 60 minuta prema EU FIX i HR FIX
  • Fiksni geografski broj
  • Prijam faksa na e-mail
  • Besplatan softphone za svakog korisnika
Naruči

vPBX Advanced

30,51€

mjesečno
za 2-99 korisnika

  • 60 minuta prema EU FIX i HR FIX
  • 3 fiksna geografska broja
  • Prijam faksa na e-mail
  • Besplatan softphone za svakog korisnika
Naruči

Kontaktiraj nas

Ukoliko na popisu nema centrale koja zadovoljava vaše potrebe. Kontaktirate nas da prodiskutiramo i napravimo vam prijedlog za rješenje prema vašim potrebama.