fbpx
Valturska 78/1, Pula, Hrvatska
+385 52 637 000
prodaja@gtnet.hr

BizzRune – Optički Internet za poslovne korisnike

Gradski Telekom :: Prvi lokalni telekom u Istri

BizzRune
Optički Internet paketi za poslovne korisnike

Učinite svoje poslovanje još bržim i uspješnijim koristeći kvalitetnu širokopojasnu svjetlovodnu infrastrukturu. Otkrijte čari brzine svjetlosti spajanjem na optički kabel koji će sve poslovne online radnje učiniti bržima, pouzdanijima i kvalitenijima!

FLAT INTERNET

Svi paketi podrazumijevaju FLAT internet uslugu.

SVJETLOSNE BRZINE

Brzine od 100 do 1000 Mbps.

PRIORITETNA PODRŠKA

Bez govornih automata. Odmah i sad.

MOGUĆNOST DODAVANJA USLUGA

Nadogradite svoj paket uslugama poput VPN-a, Port Forward ili Virtualne telefonije (vPBX).

BizzRune Internet poslovni paketi. Paketi svjetlosnih brzina. Optička internet veza za poslovne korisnike koji žele stabilan i brz internet u ruralnim područjima.

bizzRUNE 300 MBPS

32,43€

mjesečno

 • Download do 300 Mbps
 • Upload do 150 Mbps
 • Neograničen FLAT Internet promet
 • Lokalna podrška
 • Stabilna optička veza
PRIJAVA
bizzRUNE 600 MBPS

35,08€

mjesečno

 • Download do 600 Mbps
 • Upload do 300 Mbps
 • Neograničen FLAT Internet promet
 • Lokalna podrška
 • Stabilna optička veza
PRIJAVA
bizzRUNE 1000 MBPS

38,40€

mjesečno

 • Download do 1000 Mbps
 • Upload do 500 Mbps
 • Neograničen FLAT Internet promet
 • Lokalna podrška
 • Stabilna optička veza
PRIJAVA

Zašto odabrati BizzRune Internet?

OPTIČKI INTERNET SVJETLOSNIH BRZINA

BizzRune paketi bazirani su na uslugama putem fiksnog priključka, odnosno optike. Namijenjeni su poslovnim korisnicima u ruralnim sredinama, te su zbog svoje pouzdanosti i prihvatljive mjesečne naknade izvrstan odabir. Dostupne brzine u BizzRune paketima su 100/200/300/500/1000 Mbps.

NEOGRANIČEN INTERNET PROMET

Mobilni su podaci obično limitirani količinom GB koju možeš skinuti. No, ne i GT-netov Internet koji je FLAT, što znači da nema ograničenja na količinu podataka koju možeš skinuti.

PRIORITETNA PODRŠKA

Naša će vas korisnička služba oduševiti svojim  pristupom! Ne morate slušati ponavljajuću melodiju dok čekate na javljanje operatera, a ukoliko imate problem naša će terenska ekipa promptno reagirati i riješiti problem ili predložiti najbolje rješenje ako ono bude potrebno.

Dodajte BizzRune Internetu jednu od dodatnih poslovnih usluga i unaprijedite svoje poslovanje. 

Obogatite svoje poslovanje dodatnim uslugama

Uz BizzRune Internet pakete, dostupne su vam i vrlo korisne usluge kojima možete unaprijediti svakodnevno poslovanje. Mnogobrojnim serverima u našem datacentru osigurana je visoka dostupnost od čak 99,98% na godišnjoj razini, što će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Virtualna telefonija

vPBX ili virtualna telefonska centrala zamjenjuje klasične telefonske centrale. Bez troškova održavanja i popravka, smanjuješ rashode i povećavaš dostupnost korisničke podrške. Sve moćne značajke Enterprise centrale dostupne su ti po vrlo povoljnoj mjesečnoj naknadi.

VPN (Virtual Private Network)

Povezivanje više fizički odvojenih lokacija u jednu informatičku mrežu moguće je putem VPN-a. Na ovaj način svim odvojenim pogonima ili poslovnicama pristupaš kao da su u tvojoj lokalnoj mreži.

Prioritetna podrška

Lokalna prioritetna podrška jedna je od usluga na koje smo posebno ponosni. Naše su službe u svakom trenutku spremne promptno reagirati, što tvoje poslovanje čini stabilnim i bez nepotrebnih rizika.

Port Forward

Uz Port Forward uslugu, tvoji lokalni uređaji postaju dostupni gdje god se nalaziš. Dovoljna ti je internetska veza, i u trenu se spajaš na uređaje u tvrtci.

Hosting (uskoro)

Putem usluge hostinga omogućavamo ti lokaciju za web stranicu ili poslovnu web aplikaciju, e-mail server, domenu ili drugi mrežni resurs (ftp, https, smtp, pop3). Paketi su isključivo na cPanel na Linux platformama.

Cloud (uskoro)

GT-net Cloud infrastruktura osigurava brzu implementaciju virtualnih servera ili pojedinog mrežnog resursa. Cloud je idealno rješenje za tvrtke koje ne žele investirati u skupocjene servere.

Gdje je GT-net usluga dostupna putem Rune optike?

Kontaktiraj nas