fbpx
Valturska 78/1, Pula, Hrvatska
+385 52 637 000
prodaja@gtnet.hr

Kontakt

Gradski Telekom :: Prvi lokalni telekom u Istri

Mali ali pravi!

Prvi lokalni telekom u Istri!

GT-NET, Gradski Telekom projekt je tvrtke Info Network d.o.o. iz Pule. Počeo je s radom 2013. godine nakon što je prvi u Istri ishodovao sva potrebna odobrenja od HAKOM-a. Formirane su službe podrške i prodaje, organizirane su terenske ekipe, a započela je i izgradnja vlastite infrastrukture. Uz to, pokrenuta je javna promidžbena kampanja i komercijalna prodaja usluga pristupa internetu krajnjim korisnicima, čime je GT-NET legalno postao prvi lokalni telekom u Istri.

Zahvaljujući vlastitoj infrastrukturi, od samih početaka našeg poslovanja, specijalizirali smo se za pružanje brzog interneta na područjima kojima drugi operateri nisu dostupni. To uključuje ruralna područja poput manjih naselja, sela i otoka, ali i urbana područja kojima nedostaje infrastruktura drugih operatera, poput strogih gradskih jezgri i slično.

Stalnim ulaganjem u infrastrukturu i u edukaciju naših zaposlenika pratimo najaktualnije trendove svjetskih davatelja internet usluga i sve veće potrebe za internet kapacitetima, kao i sve većoj potrebi za stabilnom internetskom vezom.

Uslugu televizije smo u našu ponudu uvrstili 2018. godine i time postali jedini lokalni operater u Istri koji omogućava svojim korisnicima Triple Play usluge.

GT-NET mreža aktivna je od 2013. godine na području južne Istre sa preko tri tisuće aktivnih korisnika, u 2020. godini pokrenuli smo projekt GigaMreža odnosno izgradnju vlastite optičko/žičane infrastrukture putem koje korisnicima omogućavamo stabilan internet sa brzinama pristupa do 300Mbps, 500Mbps, 1Gbps i više.

Također, u istom razdoblju postali smo partner projekta RUNE Networks i time proširili područje djelovanja na sjevernu i središnju Istru te dodatno povećali kapacitete internet priključka do 1000Mbps za privatne i poslovne korisnike.

U 2022. godini putem Europskih fondova izgrađuje se optička infrastruktura u raznim gradovima i općinama u Istri. GT-NET postaje veleprodajni partner HT-a i time omogućava korisnicima korištenje usluga brzine do do 1 Gbps ( 1000 Mbps ) putem HT Optike u cijeloj Hrvatskoj sa najvećim fokusom na korisnike u Istri.

GT-NET, prvi lokalni telekom u Istri!

Opći uvjeti | Cjenik usluga

Kontaktiraj nas