fbpx
Valturska 78/1, Pula, Hrvatska
+385 52 637 000
prodaja@gtnet.hr

Kontakt

Gradski Telekom :: Prvi lokalni telekom u Istri

Mali ali pravi!

Prvi lokalni telekom u Istri!

GT-NET, Gradski telekom projekt je tvrtke Info network d.o.o. iz Pule, koji je sa radom počeo 2013. godine i time postao prvi lokalni telekom u Istri.

Koristeći najmodernije tehnologije fokusirani smo na izgradnju vlastite infrastrukture putem koje omogućavamo korisnicima usluge interneta, televizije i telefona.

Stalnim ulaganjem u infrastrukturu i u edukaciju naših zaposlenika pratimo najaktualnije trendove svjetskih davatelja internet usluga i sve veće potrebe za internet kapacitetima, kao i sve većoj potrebi za stabilnom internetskom vezom.

Uslugu televizije smo u našu ponudu uvrstili 2018. godine i time postali jedini lokalni operater u Istri koji omogućava svojim korisnicima Triple Play usluge.

GT-NET mreža aktivna je od 2013. godine na području južne Istre sa preko dvije tisuće aktivnih korisnika, u 2020. godini pokrenuli smo projekt GigaMreža odnosno izgradnju vlastite optičko/žičane infrastrukture putem koje korisnicima omogućavamo stabilan internet sa brzinama pristupa do 300Mbps, 500Mbps, 1Gbps i više.

Također, u istom razdoblju postali smo partner projekta RUNE Networks i time proširili područje djelovanja na sjevernu i središnju Istru te dodatno povećali kapacitete internet priključka do 1000Mbps za privatne i poslovne korisnike.

U 2022. godini putem Europskih fondova izgrađuje se optička infrastruktura u raznim gradovima i općinama u Istri. GT-NET postaje veleprodajni partner HT-a i time omogućava korisnicima korištenje usluga brzine do do 1 Gbps ( 1000 Mbps ) putem HT Optike u cijeloj Hrvatskoj sa najvećim fokusom na korisnike u Istri.

Slogan “Prvi Lokalni Telekom u Istri” koristimo od početka našeg rada tj. od 2013. godine kada je GT-NET kao prvi telekom projekt u Istri ishodovao sve potrebne dozovle za rad i pružanje usluga pristupa Internetu, oformio službe za instalacije, podršku, prodaju, krenuo u javno oglašavanje i komercijalnu prodaju usluga davanja pristupa Internetu prema krajnjim korisnicima.

GT-NET, mali ali pravi!

Opći uvjeti | Cjenik usluga

Kontaktiraj nas