Sezonski korisnici

 
Ovaj paket namjenjen je korisnicima koji povremeno borave na našem području, npr 3 ili više mjeseca u godini te su im potrebne usluge interneta i telefona. Za razliku od usluga večine operatera, naša usluga SEZONSKI PRIKLJUČAK plaća se jednokratno za razdoblje od 3 ili više mjeseca.

Naši će tehničari opremu instalirati prema vašim potrebama, npr. početkom turističke sezone a demontirati krajem sezone kada više nije potrebna. Bitno je za istaknuti da je ova usluga pogodna za goste koji borave dulje na ovom području ali i za vlasnike nekretnina na ovom području, koji svoje nekretnine koriste samo za vrijeme boravka ili godišnjeg odmora.

 
Uslugu sezonskog priključka pogotovo preporučamo korisnicima koji se bave turizmom, jer na ovaj način svojim gostima omogućuju još jednu dodatnu pogodnost.Osim usluga pristupa internetu i telefonije, korisnicima možemo ponuditi i uslugu naplate poziva, čime mogu ostvariti dodatne prihode tijekom turističke sezone.

Našom uslugom izbjegnute plaćanje cjelogodišnje pretplate koja prema trenutnim cjenicima drugih telekoma iznosi oko 1850 kn godišnje. Naš paket SEZONSKI PRIKLJUČAK omogućava vam brzu aktivaciju usluge, u roku od 48 sati, nižu cijenu i bolju kvalitetu usluge interneta.

Kontaktirajte nas da raspravimo o vašim potrebama ili kliknite ovdje ako želite da naši tehničari ispitaju dostupnost usluge na Vašoj adresi.

Sezonski internet

Sezonski priključak, 3 mjeseca internet FLAT i telefon za samo 749 kn + PDV. Saznajte više.

Cjenik Usluga

Download cjenika u pdf formatu:
GT-NET_cjenik.pdf

Novi Korisnik?

Ako želite naručiti besplatnu provjeru dostupnosti na Vašoj lokaciji popunite ovaj obrazac.