fbpx
Valturska 78/1, Pula, Hrvatska
+385 52 637 000
prodaja@gtnet.hr

Postanite dio GT-net mreže i rastite sa nama

Uz bržu vezu ostvarite uštedu na troškovima interneta i dodatne pojačajte WiFi pokrivenost vašeg objekta!

GT-net bežična WiFi mreža sastoji se od objekata koji su međusobno povezani brzom bežičnom vezom, brzine su slične optičkoj vezi.

Radi širenja područja pokrivenosti i pružanja kvalitetnijih usluga na lokalnom području sa vlasnicima objekta ugovaramo WiFi mikro lokaciju pristupne točke ili takozvani HOP, koji omogućava povezivanje na brzu WiFi bežičnu GT-net mrežu.

To znači da uz postojeći WiFi prijemnik postavljamo dodatne WiFi uređaje  manjih dimenzija, slične WiFi ruteru kojeg koristimo u svakom domaćinstvu, firmi, školi, bolnici i slično, koji omogućuju međusobno povezivanje odnosno dijeljenje interneta.

Kako to izgleda?
Oprema postavljena na mikrolokaciji / HOPu malih je dimenzija, ne narušava izgled vašeg objekta. Naši tehničari postavljaju WiFi opremu u prema dogovoru i poštujući upute i želje vlasnika objekta.

Koliko troše struje?
Ukupna instalacija WiFi mikrolokacije troši oko 10W struje, što je u kunama oko 15 kn mjesečno.

Da li naši WiFi prijemnici štete zdravlju i okolišu?
WiFi oprema raspolaže sa vrlo osjetljivom elektronikom, jedan WiFi uređaj manje je štetan od mobitela.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju i želite se priključiti GT-net mreži ili samo imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte telefonom na 385(0)52/637-000 ili emailom: prodaja@gtnet.hr.

Javite nam se i dogovorite neobavezni razgovor.

Kontaktiraj nas

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju kontaktirajte putem ove forme ili nazovite na naš brojeve telefona 052 637 000 sa upitom za suradnju.