Telefon

Usluga je sa ili BEZ PRETPLATE sa povoljnim tarifama prema domaćim i inozemnim destinacijama.

BEZ PRETPLATE – usluga samo odlaznih poziva. Moguće ju je koristiti iz vašeg doma ili sa bilo koje lokacije gdje postoji priključak za internet. Usluga je idealna za korištenje u kombinaciji sa GT-NET WDSL internetom ali radi i sa internetom drugih oparatera.

Prednost ove usluge je što nema pretplate, platite koliko potrošite a osim toga cijene poziva prema fiksnim i mobilnim mrežama svih zemalja su višestruko niže od cijena ostalih telekom operatera. Tarife svih destinacija možete pogledati na ovoj adresi: http://hr.voipbon.com/tarife/tarife-telefoniranja

SA PRETPLATOM – za vrlo malu pretplatu usluga omogućava odlazne i dolazne pozive. Za korištenje usluge potreban je internet koji možete zakupiti od GT-NETa ali radi i sa internetom drugih oparatera.

Prednost ove usluge je što možete prebaciti Vaš telefonski broj i riješiti se skupe telekom mjesečne pretplate ili naručiti novi telefonski broj.

Za privatne i poslovne korisnike koji imaju rodbinu, prijatelje ili partnere u inozemstvu, u ponudi imamo i zakup inozemnih brojeva, koji omogućavaju primanje poziva na Vašem telefonu u firmi ili stanu i time smanjenje troškova onima koji Vas zovu. Više detalja o usluzi možete pogledati na adresi: http://hr.voipbon.com/proizvodi/did-brojevi a popis zemalja i cjenik na: http://hr.voipbon.com/tarife/did-brojevi

Osim navedenih prednosti, jedna od velikih prednosti je i multifunkcionalnost usluge. Usluge telefonije je moguće koristiti na više načina, a ne samo putem telefonskog aparata. Usluge je moguće koristiti i na osobnim, prijenosnim i tablet računalima i na mobilnim telefonima. Kako biste provjerili koji način korištenja Vam najviše odgovara preporučamo da se posavjetujete s našim stručnjacima koji će Vam rado odgovoriti na Vaše upite i dati najbolji mogući savjet.

Cjenik GT-NET usluga možete preuzeti u pdf formatu na ovoj adresi: GT-NET_Cjenik.pdf

Kontaktirajte nas da raspravimo o vašim potrebama ili kliknite ovdje ako želite da naši tehničari ispitaju dostupnost usluge na Vašoj adresi.

Sezonski internet

Sezonski priključak, 3 mjeseca internet FLAT i telefon za samo 749 kn + PDV. Saznajte više.

Cjenik Usluga

Download cjenika u pdf formatu:
GT-NET_cjenik.pdf

Novi Korisnik?

Ako želite naručiti besplatnu provjeru dostupnosti na Vašoj lokaciji popunite ovaj obrazac.