Internet

Usluga pristupa internetu namijenjena je privatnim i poslovnim korisnicima. Glavne karakteristike usluge su stabilnost veze te povoljna cijena.Svi paketi su FLAT rate, što znači da nemaju ograničenja na količinu prometa kojeg ostvarujete, bez plaćanja dodatnih podatkovnih paketa , kao što je to slučaj kod drugih operatera.

Glavni razlog je to što korisnicima želimo omogućiti povoljnu i kvalitetnu uslugu bez dodatnih troškova koje je jednostavno pratiti i kontrolirati, bez naplate ostvarenog prometa.

Za privatne korisnike u ponudi imamo WDSL uslugu pristupa internetu prema standardnim asinhronim VDSL brzinama do 30Mbps, a za poslovne korisnike VDSL kao i mogućnost zakupa stalnog voda za pristup internetu sinhrone brzine do 155Mbps.

Osim pristupa internetu u ponudi imamo i VPN uslugu koja poslovnim korisnicima omogućava podatkovno povezivanje više lokacija.

Zahtjevnijim korisnicima koji imaju potrebe postavljanja vlastitih servisa na internet uz stalni vod i WDSL omogućavamo zakup javnih IP adresa.

Više detalja o paketima i cijenama možete u našem cjeniku kojeg možete preuzeti u PDF formatu na ovoj adresi: GT-NET_Cjenik.pdf

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima rado ćemo saslušati Vaše potrebe i pronaći za Vas optimalno rješenje.

Kontaktirajte nas da raspravimo o vašim potrebama ili kliknite ovdje ako želite da naši tehničari ispitaju dostupnost usluge na Vašoj adresi.

Sezonski internet

Sezonski priključak, 3 mjeseca internet FLAT i telefon za samo 749 kn + PDV. Saznajte više.

Cjenik Usluga

Download cjenika u pdf formatu:
GT-NET_cjenik.pdf

Novi Korisnik?

Ako želite naručiti besplatnu provjeru dostupnosti na Vašoj lokaciji popunite ovaj obrazac.