Valturska 78/1, Pula, Hrvatska
+385 52 637 000
prodaja@gtnet.hr

Još veće brzine interneta u GIGAmreži!

Idemo do 200 Mbps!

Novosti iz GT-neta

Saznajte što je novoga us svijetu telekom tehnologija, pratitenaše promocije i sudjelujet u nagradnim igrama. Upoznajte kosrinike naših usluga i vrijedne organizacije koje podupiremo sponzorstvima i donacijama.

Najnovije…

Nova nagradna igra

Uključi se i otvori svoj prozor u svijet! Nova nagradna igra GT-neta donosi 4 godišnje pretplate na internet i moja TV uslugu potpuno besplatno! 

Stigla je GIGAmreža

Novi paketi s još većim brzinama downloada i uploada od sada su dostupni svim postojećim i budućim korisnicima GT-neta. Izaberite jedan od paketa iz GIGAnet i FASTnetX ponude i raketnim brzinama putujte do željenih web stranica i platformi. 

Od 12.11.2020. cijela Hrvatska na HD signalu!

Iako za GT-netove korisnike ovaj datum neće biti od prevelike važnosti 12.studenog 2020. zapamtiti će oni koji se nisu pripremili za ukidanje televizijskog signala DVB-T. TV uređaji koji ne podržavaju primanje DVB-T2 signala ostat će bez slike, a njihovi vlasnici bez mogućnosti da prate omiljene televizijske programe. 
Istarska županija zajedno sa Primorsko-goranskom i dijelom Ličke županije pripada digitalnoj regiji D5 u kojoj će konačan prijelaz nastupiti 10.11.2020. u 00:00.
GT-net korisnici ne trebaju brinuti o prijemu signala na svojim TV uređajima jer su svojim GT-net priključkom već pokriveni novim signalom

Javi se i saznaj sve što te zanima o našim paketima.

Kontaktiraj nas